U kunt in Plotter uw afspraken in een agenda zetten. Ook kunt u deze agenda delen met collega's. Zo weet u altijd wie zich waar bevindt, en wie zo de deur uit moet.

Het aanmaken van een agenda is al gedaan voor u bij het aanmaken van uw gebruiker. U kunt wel andere agenda's aanmaken als u dat wilt. Ga daar voor naar Instellingen > Agenda's en klik op toevoegen.

Uw agenda delen

Op het moment van aanmaken is de agenda alleen door u te bekijken en te vullen met afspraken. Wilt u anderen ook de mogelijkheid geven uw agenda te zien en afspraken voor u te plannen? Ga dan naar Instellingen > Agenda's en klik uw agenda aan. Hier vindt u een tab genaamd Deling.

Hier kunt u een gebruiker de volgende rechten geven:

Lezen
Aangevinkt kan een gebruiker in uw agenda kijken en de afspraken zien.
Wijzigen
Aangevinkt mogen ook de afspraken gewijzigd worden.
Verwijderen
Aangevinkt mag de gebruiker ook afspraken verwijderen.
Delen
Aangevinkt mag een gebruiker ook anderen toegang geven tot uw agenda, dus dan krijgt die gebruiker de beschikking over deze tab bij uw agenda.