Plotter persoonlijk maken

Iedere gebruiker heeft zijn eigen manier van werken met Plotter. Om Plotter meer naar je hand te zetten en zo persoonlijker te maken, hebben we hier een aantal tips om daarmee aan de slag te gaan.

Startpagina inrichten

De startpagina is opgebouwd uit verschillende widgets. Iedere widget heeft een specifieke taak, zoals het tonen van relevante Taken. Via de tab Instellingen op de Startpagina kunt u de widgets in- en uitschakelen en de volgorde wijzigen.

De timeline is een centraal onderdeel van Plotter - zelfs als u maar één gebruiker heeft. We raden aan om deze module te handhaven om het maximale uit Plotter te kunnen halen.

Dashboards inrichten

Naast de startpagina beschikt Plotter over een drietal gespecialiseerde dashboards: Verkoop, Uitvoering en Administratie. Ieder dashboard beschikt over een aantal specifieke widgets, zodat u binnen de scope van uw verantwoordelijkheden overzicht kunt behouden.

De widgets van ieder dashboard kunt u instellen op de betreffende pagina's via de tab 'Instellingen'.

Uw profiel invullen

U vindt uw profiel via Instellingen > Gebruikers, maar u kunt uw profiel ook benaderen op iedere plek in Plotter waar uw naam of uw profielfoto verschijnt.

Plaats een profielfoto door uw profielpagina te openen en op 'Wijzig Profielfoto' te klikken. U kunt dan vanaf uw computer een foto inladen. Zorg ervoor dat uw foto vierkant is en niet minder dan 200x200 pixels groot is.

Uw gegevens invullen

Hoewel het niet nodig is voor uw gebruikerservaring binnen Plotter, is het invullen en actueel houden van uw bedrijfsgegevens wel van belang: dit is de informatie die Plotter van u ziet, en is daarom van belang voor het handhaven van uw account.

Ga naar Instellingen > Bedrijfsgegevens en vul uw gegevens aan voor zover mogelijk. Voor het correct verwerken van uw betalingen is een correcte IBAN noodzakelijk.

U vindt hier aan de rechterzijde van het scherm de mogelijk uw pakket te up- of downgraden van Pro (zonder boekhouding) naar Complete (met boekhouding), of vice versa. Wees hiermee voorzichtig: na het downgraden naar Pro loopt u het risico dat uw boekhouding verloren gaat.

Plotter Support

U vindt hier ook de optie 'Support login'. Standaard staat deze ingeschakeld, zodat de Plotter helpdesk met u mee kan kijken. Dit doen wij uitsluitend nadat u hierom een verzoek hebt geplaatst. U kunt deze optie uitschakelen, zodat de Plotter helpdesk niet kan inloggen. Dit betekent wel dat wij u soms minder goed van dienst kunnen zijn als u uitleg nodig heeft of problemen ondervindt.

Er zijn geen kosten verbonden aan het inschakelen van deze optie.